Taller PLE

Expectatives de l'assignatura

 

Les expectatives que tenc de l'assignatura són conèixer i descobrir recursos i eines educatives que ens puguin servir alhora de exercir de mestre i poder aprofitar les TIC i beneficiar-nos de tots els seus avantatges.

 

 

Symbaloo EDU

 

Aquesta eina crec que és una bona alternativa a la pàgina d'inici de la majoria de navegadors com és Google. A symbaloo el Google ja hi està integrat i, a més, n'hi podem afegir moltes més com si fossin els marcadors del navegador a les webmix de l'aplicació però amb l'avantatge que hi podem accedir des de qualsevol punt del món i des-de qualsevol ordinador.

 

A la pràctica de l'assignatura varem crear tres webmix diferents, segons la temàtica, Personal, Acadèmica i RSS. Aquestes les organitzam segons la seva finalitat.

 

 

Twitter

 

La següent activitat que vàrem dur a terme va ser crear una conta de Twitter. Aquest recurs ja el coneixia anteriorment i ja n'era usuari. És una eina molt útil per rebre informació de temes o persones que ens interessen de manera molt clara i a l'instant. No és gaire complicat d'entendre el seu us.

 

Referent a l'assignatura ens servirà per seguir als nostres companys i així saber el que van publicant a la carpeta d'aprenentatge i com van avançant en l'assignatura.

 

Sí que és vera que no es la xarxa social que més m'atreu. Facebook, per jo, és la més completa de totes les que conec. Però mai està de més conèixer alternatives i perquè no les dues?